Dos Santos vervangt onbeschikbare El Hamdaoui bij AZ

26 november 2015 – AZ begint zonder verrassingen aan de cruciale wedstrijd in de Europa League tegen FK Partizan. Trainer John van den Brom past zijn elftal op één positie aan. Dat is noodgedwongen, omdat Mounir el Hamdaoui niet speelgerechtigd is in Europa. Dabney Dos Santos is door Van den Brom aangewezen als zijn vervanger. 

Dos Santos vervangt onbeschikbare El Hamdaoui bij AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De voorhoede van AZ wordt zodoende gevormd door Alireza Jahanbakhsh en de makkelijk scorende Vincent Janssen. De Alkmaarders beleefden afgelopen weekend een goede generale door met 3-1 te winnen van SC Heerenveen. 

De manschappen van Van den Brom bezetten de laatste plek en moeten in ieder geval voor eigen publiek winnen van de Serviërs om een kansje te behouden op overwintering.

Opstellingen
AZ: Coutinho, Johansson, Gouweleeuw, Luckassen, Brezancic, Van Overeem, Henriksen, Ortiz, Jahanbakhsh, Janssen en Dos Santos
FK Partizan: Kljajic, Bandalovski, Vulicevic, Cirkovic, Subic, Brasanac, Babovic, Ninkovic, Zivkovic, Jevtovic en Oumaru

Reacties

UEFA Europa League

gerelateerd