Klopp loodst Liverpool naar overwintering, Napoli foutloos

Jw
26 november 2015, 23:38   Bijgewerkt: 26 november 2015, 23:51

Liverpool heeft de indrukwekkende zege van afgelopen weekend op Manchester City (4-1) een goed vervolg gegeven in Europees verband. De ploeg van trainer Jürgen Klopp kwalificeerde zich voor de ogen van de eigen fans op Anfield Road voor de knock-outfase van de Europa League. Bordeaux werd met 2-1 verslagen.

Christian Benteke werd tegen City nog gepasseerd ten faveure van Roberto Firminio, maar mocht in de Europa League in de basiself opdraven. De dure aanvaller betaalde het vertrouwen van Klopp uit. De Belg werd neergehaald in het strafschopgebied, waarna James Milner de toegekende strafschop benutte (1-0).

Voormalig toptalent Henri Saivet had Bordeaux daarvoor brutaal aan de voorsprong geholpen. In een boeiende wedstrijd maakte Benteke de comeback van Liverpool uiteindelijk compleet. De sterke aanvaller besliste de wedstrijd met een krachtig schot (2-1). FC Sion heeft in de laatste wedstrijd tegen Liverpool aan een punt genoeg om te overwinteren.

In Groep D won Napoli ook de vijfde groepswedstrijd vab Club Brugge. In een leeg Jan Breydelstadion, waar vanwege de terreurdreiging geen supporters aanwezig waren, maakte Vlad Chiriches het enige doelpunt. FC Midtjylland staat ondanks een verliespartij tegen Legia Warschau (1-0) nog tweede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen