Feyenoord legt talent Schuurman tot medio 2020 vast

27 november 2015 – Jari Schuurman maakt deel uit van de toekomstplannen van Feyenoord. De 18-jarige middenvelder heeft met de Rotterdamse club een principeakkoord bereikt over contractverlenging tot de zomer van 2020. De oude verbintenis liep medio 2017 af.

Feyenoord legt talent Schuurman tot medio 2020 vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit is geweldig", aldus Schuurman op de website van zijn management Wasserman. "Ik ben heel blij dat we eruit zijn gekomen. Ik heb het bij Feyenoord enorm naar mijn zin, ik voel me echt op mijn plek bij deze club. Ik krijg ook veel vertrouwen van de trainers en de clubleiding. Dat blijkt ook wel uit deze contractverlenging. Ik leer ook elke dag nog ontzettend veel, in mijn eerste jaar bij de A-selectie. Als alles zo positief is en de club komt met een voorstel voor een contract tot 2020, dan zeg je geen 'nee'. Dit voelt gewoon heel goed."

"Mijn volgende doel is om mijn officiële debuut te maken in het eerste van Feyenoord", vervolgt Schuurman. "We hebben een trainer die het aandurft om jonge spelers op te stellen, zoals onlangs met Bart Nieuwkoop ook al het geval was. Ik moet geduld hebben en ervoor zorgen dat ik klaar ben als het zo ver is. Ik zal er mijn uiterste best voor doen."

Feyenoord-directeur Martin van Geel toont zich ook enthousiast: "Wij zijn heel blij dat we Jari voor de komende jaren aan ons hebben weten te binden. Hij is een talentvolle speler, een aanvallende middenvelder met scorend vermogen. We verwachten veel van hem in de toekomst."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd