Kalezic heeft laatkomer Boakye niet nodig in Heerenveen

27 november 2015, 16:49

Darije Kalezic, de trainer van Roda JC Kerkrade, doet zaterdag in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen geen beroep op Richmond Boakye. De 22-jarige aanvaller uit Ghana is om disciplinaire redenen buiten de selectie van de Limburgse club gelaten.

Volgens Kalezic komt Boakye te vaak te laat voor de training en andere afspraken, in aanloop naar het bezoek aan SC Heerenveen heeft hij besloten in te grijpen. De oefenmeester kan verder niet beschikken over de geschorste Rostyn Griffiths en de geblesseerden Farshad Noor en Tomi Juric. Omdat de spoeling in de voorhoede anders wel heel dun zou worden, heeft Kalezic Tim Blättler van Jong Roda JC Kerkrade overgeheveld naar het eerste elftal.

Roda JC Kerkrade heeft iets recht te zetten in en tegen Heerenveen, afgelopen weekend werd thuis met 0-5 verloren van PEC Zwolle. Maandag stond er een praatsessie met de spelersgroep gepland. "Spelers beseffen dat ze een wanprestatie hebben geleverd en dat ze tegen Heerenveen iets recht te zetten hebben", aldus Kalezic in gesprek met 1Limburg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen