Beugelsdijk moet geduld hebben: "Tom is realistisch"

27 november 2015, 20:15

Tom Beugelsdijk keerde afgelopen zomer met veel bombarie terug bij ADO Den Haag, maar de verdediger heeft in de Hofstad nog geen vaste basisplaats weten te bemachtigen. Volgens coach Henk Fraser moet de publiekslieveling geduld hebben.

"Tom is ook heel realistisch", legt Fraser uit bij Omroep West. "Het is voor mij een kwestie van tijd gunnen, maar ook hij moet zichzelf de tijd gunnen. Ze willen allemaal heel graag, maar bij Tom zit dat wel oké. We hebben het intern besproken. Er zijn momenteel veel jongens onderweg', waarmee Fraser doelt op spelers die op de deur kloppen voor een basisplaats. 'Ook Tommie Beugelsdijk. Dat is alleen maar goed. Laten zij het maar uitvechten."

Beukelsdijk heeft dit seizoen slechts drie keer gespeeld in de Eredivisie. "De keren dat hij binnen de lijnen mocht komen, merkte je wel dat er iets gebeurde", stelt Fraser. "Op basis van zijn mentaliteit heeft hij een streepje voor op een aantal mensen. Maar voor iedere speler geldt dat je optimaal fit moet zijn om je plek te verdedigen. Ik denk dat hij nog iets verwijderd is van de plek waar hij kan staan. Daarnaast hebben jongens die er nu staan het naar behoren gedaan. Wedstrijdritme? Ja, dat klopt. Ik vind het belangrijk dat hij minuten gaat maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen