Tarfi maakt wereldgoal: "Dit is een fantastisch gevoel"

27 november 2015, 23:59

Het absolute hoogtepunt van de degradatiekraker tussen SC Cambuur en De Graafschap (2-3) was de wereldgoal die Karim Tarfi in de 88ste minuut maakte. De invaller van de hekkensluiter kegelde in de slotfase met een geweldige vrije trap de winnende treffer tegen de touwen in Leeuwarden.

Tarfi, die na maanden afwezigheid vanavond zijn rentree maakte, straalde na afloop van oor tot oor. "Dit is echt een fantastisch gevoel. Heerlijk! Zo maak je ze niet veel. Het was een cruciaal moment. Het moest gebeuren", aldus de matchwinner tegen Omroep Gelderland.

De middenvelder kwam in de tachtigste minuut als invaller in het veld en besliste de kraker acht minuten later. "Je wil invallen en ik was blij dat de trainer dat deed. Ik zit altijd te hopen op een vrije trap inderdaad. En dan is het een kwestie van goed raken. Vertrouwen hebben. Nou, ik raakte hem goed", aldus de 22-jarige spelmaker, die met zijn ploeggenoten na afloop groot feest vierde. "Dat is niet zo gek als je dertien duels op rij niet hebt gewonnen. Het is een mooi begin. Ik het mannetje? Ik denk het niet. Mijn ploeggenoten hebben meer dan negentig minuten keihard gevochten. Hoedje af voor hen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen