Club Brugge laat op stoom, Anderlecht boekt ook zege

Ger
29 november 2015, 17:19

Club Brugge blijft in de Belgische competitie in het spoor van koploper AA Gent. De nummer twee van de ranglijst boekte een ruime zege in de uitwedstrijd tegen KV Mechelen: 1-4.

Alle doelpunten van Club Brugge vielen in het laatste half uur van het duel. Jelle Vossen nam de eerste twee treffers van de bezoekers voor zijn rekening. Daarna scoorden ook Tuur Dierckx en Hans Vanaken. Mechelen was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Jens Naessens. Bij Club Brugge stonden oud-Ajacied Stefano Denswil en ex-Feyenoorder Ruud Vormer in de basis. Eerstgenoemde kreeg in de toegevoegde tijd een directe rode kaart. Club Brugge heeft twee punten achterstand op lijstaanvoerder Gent.

Anderlecht blijft eveneens meedraaien in de top van het klassement. De Brusselaars waren thuis te sterk voor OH Leuven: 3-2. Idrissa Sylla was met twee doelpunten van grote waarde. Matias Suarez was verantwoordelijk voor de overige treffer van Anderlecht. Namens Leuven scoorden Yohan Croizet en Leandro Trossard. Anderlecht heeft twee punten minder dan Club Brugge, maar kwam ook een wedstrijd minder in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen