Turkse koploper Besiktas pijnlijk onderuit in eigen huis

Jw
29 november 2015, 18:20

Besiktas heeft de concurrentie een ideale kans gegeven terrein te winnen in de top van de ranglijst. De Turkse koploper ging met 2-0 onderuit tegen het dit seizoen uitstekend presterende Akhisar Belediyespor, dat na de zege op een knappe derde plaats staat in de Süper Lig. Het Fenerbahce van Robin van Persie kan maandag de koppositie overnemen.

Besiktas verloor pas één keer eerder dit seizoen, maar voor eigen publiek bleek de grootmacht simpelweg niet opgewassen tegen de verrassing van Turkije.  Güray Vural zette de bezoekers al in de vierde minuut op voorsprong, nadat hij doelman Tolga Zengin had uitgespeeld.

Besiktas kwam die klap niet meer te boven. Akhisar Belediyespor verdubbelde de voorsprong vlak voor de theepauze. Een schot van Sami leek zeker niet onhoudbaar, maar Zengin liet de inzet toch door. Kort daarvoor had Besiktas-aanvaller Ricardo Quaresma een grote kans laten liggen.

Van Persie komt morgen met Fenerbahce in actie tegen Trabzonspor. Bij winst stijgt de concurrent van Ajax in de Europa League naar de eerste plaats. Wesley Sneijder kan met Galatasaray vanavond al inlopen op Besiktas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen