Mourinho over Costa: "Een hesje doet geen pijn hoor"

Jw
29 november 2015, 20:51

José Mourinho maakt zich niet zo druk om de ontevredenheid van Diego Costa tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De spits van Chelsea mocht niet invallen en gooide uit frustratie het warmloopshirt richting de Portugese coach. Die vond dat niet erg.

"Als hij me pijn wil doen, zal dat niet lukken met een hesje hoor. Ik heb een goede verstandhouding met hem, dus er zijn geen problemen", verklaarde Mourinho op de persconferentie. Chelsea speelde doelpuntloos gelijk tegen de Spurs.

Mourinho vindt dat Costa zich niet zo druk moet maken, omdat iedereen wel eens aan de beurt is. "Iedereen zit wel eens op de bank. De aanvoerder (John Terry), Ivanovic, de vice-captain van Engeland (Cahill), Pedro, Oscar. Ook Hazard, speler van het jaar, was een keer wissel. Diego had zelfs het privilege om als laatste van dit rijtje ernaast te staan. Maar als een topspeler op de bank komt, dan vind ik dit gedrag normaal", verdedigde de Portugees tegelijkertijd de Spanjaard. 

Over de wedstrijd, die in 0-0 eindigde, was hij tevreden. "Zoals we vandaag hebben gespeeld, zou ik niet verbaasd zijn als we de komende tien wedstrijden niet verliezen", was hij hoopvol.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen