Kuyt: "Nu veel realistischer om de strijd aan te gaan"

Ger
30 november 2015, 08:13

Feyenoord voegde zaterdag opnieuw drie punten toe aan het voorlopige seizoenstotaal. De Rotterdamse club rekende af met stadgenoot Excelsior. Na veertien duels is de achterstand op koploper Ajax slechts drie punten. Volgens Dirk Kuyt gaat zijn ploeg zich de komende maanden dan ook mengen in de strijd om de titel.

"Ik ben niet naar Feyenoord gekomen om elke week lekker te voetballen, maar om een doelstelling te halen. En of dat realistisch is, dat moet aan het eind van het seizoen blijken. We zijn in ieder geval goed op weg", aldus Kuyt bij Studio Voetbal. "Vorig jaar stond Feyenoord rond deze tijd een sloot punten achter op Ajax en PSV. Ik denk dat het nu veel realistischer is om de strijd aan te gaan."

Met elf doelpunten is Kuyt van grote waarde voor de Kuipbewoners. Michiel Kramer kwam tot nog toe tot drie treffers minder. Kuyt prijst zijn ploegmaat: "Hij is een soort van kapstok, iemand die altijd diep staat. Iemand die altijd aan het loeren is om een goal te maken en daardoor mensen naar zich toetrekt. Daardoor heeft hij er al een aantal keer voor gezorgd dat ik een goal kon maken. Hij speelt dienend én scoort."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen