'Seedorf en Stam op lijstje met kandidaten bij Fulham'

2 december 2015, 11:35

Er gloort mogelijk een nieuwe trainersklus aan de horizon voor Clarence Seedorf. De voormalig international van Oranje is in beeld bij Fulham, dat momenteel op de dertiende plaats staat in het Championship en op zoek is naar een opvolger voor de afgelopen maand ontslagen Kit Symons. Ook de naam van Jong Ajax-trainer Jaap Stam zou op het lijstje staan op Craven Cottage.

Technisch directeur Mike Rigg, voormalig technisch directeur van Manchester City en de Engelse voetbalbond FA, is volgens De Telegraaf zeer gecharmeerd van Seedorf. De 39-jarige oud-middenvelder liet onlangs al weten dat hij wel heil ziet in een trainersuitdaging in Engeland. "Als speler heb ik nooit in Engeland gewerkt, dus het zou geweldig zijn als dat als trainer nog wel gaat gebeuren. Het zou een mooie ervaring zijn om de Engelse voetbalbeleving wekelijks te mogen ervaren", sprak hij.

Stam maakte in het verleden furore bij Manchester United en is dus ook kandidaat bij Fulham. Eerder waren Martin Jol en René Meulensteen al werkzaam als manager bij de Championship-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen