'Arsenal vreest Cazorla drie maanden kwijt te zijn'

2 december 2015, 20:15

Arsenal vreest Santi Cazorla zeker drie maanden, en mogelijk zelfs langer, kwijt te zijn. Dat meldt The Guardian. De Spaanse middenvelder raakte afgelopen weekend in het competitieduel met Norwich City (1-1) geblesseerd aan de knie. De onderzoeken zijn nog niet afgerond, maar Arsenal houdt er al rekening mee Cazorla in elk geval tot maart volgend jaar te moeten missen.

Cazorla liep de kwetsuur op bij een botsing met Gary O'Neil in het begin van de tweede helft, maar speelde de wedstrijd wel uit. In de slotfase had de Spanjaard het wel moeilijk, maar hij bleef op het veld omdat manager Arsene Wenger al drie keer had gewisseld. Ook Alexis Sánchez en Laurent Koscielny raakten geblesseerd tegen Norwich City.

Sánchez (hamstring) staat vermoedelijk drie tot vier weken aan de kant, Koscielny (heup) kan mogelijk dit weekend alweer spelen tegen Sunderland. Mikel Arteta, Francis Coquelin, Tomas Rosicky, Danny Welbeck en Jack Wilshere ontbreken sowieso tegen Sunderland, Kieran Gibbs en Theo Walcott gelden als een vraagteken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen