Lestienne probeert draad weer op te pakken bij PSV

3 december 2015, 09:41

Goed nieuws voor PSV: Maxime Lestienne is vanaf vandaag (donderdag) weer aanwezig op het trainingsveld. De Belgische vleugelaanvaller was de afgelopen weken absent door dramatische familieomstandigheden, maar probeert de draad weer op te pakken. Hij is gestart met het afwerken van een individueel programma.

Lestienne heeft de afgelopen tijd enorm veel meegemaakt. De 23-jarige Belg verloor eerst zijn moeder en daarna zijn vader, waardoor PSV hem een periode alle rust, tijd en ruimte gaf. De Eindhovense club heeft hem uitstekend gesteund en daar is de speler zeer dankbaar voor. "Ik heb de afgelopen periode veel steun van de club gevoeld. Van mijn ploeggenoten, de technische staf, de directie en van alle supporters", aldus Lestienne.

De PSV-fans applaudisseerden enkele weken geleden een minuut voor Lestienne. Ook de supporters van zijn oude club Excelsior Moeskroen deden dat deze week. "Dat doet me goed. Het helpt me in deze moeilijke tijd en daar wil ik iedereen voor bedanken", stelt Lestienne, die zich de komende tijd weer volledig op het voetbal hoopt te kunnen focussen. "Ik kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan en weer aan de slag te gaan."

Coach Phillip Cocu is verheugd met de terugkeer van Lestienne. "Vanzelfsprekend ben ik blij dat Maxime weer terug is op De Herdgang. We proberen hem de komende tijd de best mogelijke begeleiding te geven bij het verwerken van het verlies. Ik kan nog niet aangeven wanneer we Maxime voor het eerst weer in wedstrijdverband in actie zien. Het is in ieder geval fijn om hem weer op het trainingsveld te zien en in ons midden te hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen