Kalezic: "Rekening gehouden met mindere periode"

4 december 2015, 15:00

Voor Roda JC Kerkrade staat het weekend in het teken van eerherstel. De Limburgse club ging vorige week met 3-0 ten onder bij sc Heerenveen en kreeg een week eerder met 0-5 aan de broek tegen PEC Zwolle. Coach Darije Kalezic hoopt dat er zondagmiddag in eigen huis tegen FC Groningen weer eens drie punten gepakt kunnen worden.

Het gaat de laatste weken niet lekker bij Roda JC en dat komt voor Kalezic niet echt als een verrassing. "Als technische staf weten we als geen ander waar deze club en dit team vandaan komen. We kennen onze tekortkomingen, daarom hebben we er altijd rekening mee gehouden dat we in een mindere periode terecht zouden komen. Gelukkig kenden we een goede start van de competitie", zegt de trainer op de clubwebsite.

"Daardoor kwam er heel veel positieve energie vrij en bouwden we een behoorlijke marge op. Daar zijn we blij mee, al neemt dat natuurlijk niet weg dat we zondag heel graag van FC Groningen willen winnen", vervolgt Kalezic, die respect heeft voor de tegenstander. "FC Groningen is inmiddels zes wedstrijden op rij ongeslagen. Hun kracht is dat ze een heel goede, brede selectie hebben waardoor trainer Erwin van de Looi veel kan rouleren. Wij zullen daar een team met één gedachte tegenover moeten zetten dat voor elkaar vecht om er een echte wedstrijd van te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen