Kozakken Boys mag van rechter actief blijven in beker

4 december 2015, 15:43

Het is een mooie dag voor Kozakken Boys. De topklasser werd onlangs wegens een administratieve fout door de KNVB uit het bekertoernooi getrokken, maar deze handeling is ongedaan gemaakt. De club uit het Noord-Brabantse Werkendam heeft vrijdagmiddag namelijk te horen gekregen dat de uitspraak in het kort gedaan in haar voordeel is uitgevallen.

Het kort geding was aangespannen tegen de beslissing van de KNVB om Kozakken Boys uit het bekertoernooi te nemen en heeft dus succes opgeleverd. De rechter heeft de topklasser in het gelijk gesteld. Dat betekent dat Kozakken Boys gewoon mag aantreden in de achtste finale van het toernooi om de KNVB Beker, waarin AZ op 16 december de tegenstander is.

Kozakken Boys won in de derde ronde van het bekertoernooi met 1-2 bij HBS, maar de naam van invaller Madjer Lukoki ontbrak op het wedstrijdformulier. De aanklager stelde daarom dat hij niet speelgerechtigd was. Hier was Kozakken Boys het echter niet mee eens en de amateurclub heeft dus haar gelijk gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen