Stegeman maakt borst nat: "Feyenoord ploeg in vorm"

4 december 2015, 15:58

Heracles Almelo doet het dit seizoen alleraardigst, maar kan komende zondag (vanaf 14.30 uur) écht laten zien wat het waard is. De formatie van trainer John Stegeman speelt dan de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De Heraclieden zijn fit, al is Tim Breukers er niet bij. De rechtsback is niet wedstrijdfit.

Het treffen tussen de nummers twee en vier in De Kuip kan door de opportunist als een topper omschreven worden. Stegeman weet dat het in Rotterdam-Zuid beter zal moeten dan vorige week in Utrecht (4-2 verlies tegen tien man). "Ik vond het tegen FC Utrecht een collectief falen in de tweede helft. Iedereen deed een stapje minder na de rust. Maar onze spelers zijn heel kritisch op zichzelf. Het is gebeurd en het mag niet weer gebeuren. Als wij 100 procent zijn hebben we een prima ploeg, maar als we het met minder denken te kunnen doen blijft er weinig over", aldus Stegeman op de clubwebsite.

Het is nog niet duidelijk welke spelers Stegeman het veld in zal sturen tegen Feyenoord. "De ploeg moet zich kunnen revancheren, maar ik ben er nog niet uit hoe we het precies gaan doen. Feyenoord is de ploeg in vorm, ze scoren veel en ze maken ze gemakkelijk. Er zit veel strijd, passie en voetballend vermogen in die ploeg. En met 50.000 man achter Feyenoord wordt het een interessante wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen