KNVB denkt aan vervolgstappen na verloren kort geding

4 december 2015, 17:34

Het laatste woord over de soap rond Kozakken Boys is mogelijk nog niet gesproken. De voorzieningenrechter van Utrecht bepaalde vrijdag dat de club uit Werkendam en niet HBS het recht heeft op het spelen van het duel met AZ in de achtste finales van de KNVB Beker. De KNVB overweegt nu juridische vervolgstappen te nemen.

Kozakken Boys won in de derde ronde van de beker met 2-1 van HBS, maar werd later uit het toernooi gezet omdat het Madjer Lukoki had laten meespelen. Deze speler stond niet op het wedstrijdformulier en was daardoor, volgens de tuchtcommissie van de KNVB, niet speelgerechtigd. Daarop volgde diskwalificatie voor Kozakken Boys. De club oordeelde dat de straf te zwaar was en kreeg hierin gelijk van de voorzieningenrechter.

"De KNVB vindt het een vervelende zaak. Van te voren stond namelijk al vast dat deze zaak voor HBS of voor Kozakken Boys op een teleurstelling zou uitlopen. De KNVB zal de uitspraak bestuderen en op basis daarvan bepalen of er juridische vervolgstappen genomen worden", meldt de KNVB vrijdag via de officiële kanalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen