Forse kritiek op Fraser: "Hij doet het gewoon niet goed"

5 december 2015, 11:17

In Den Haag is niet iedereen tevreden over het werk van ADO-coach Henk Fraser. Aad Kila, een icoon van de club, uit in een interview met Omroep West forse kritiek op de oefenmeester. 

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ, die vrijdagavond met 0-1 gewonnen werd, stond ADO Den Haag veertiende in de Eredivisie. Veel te mager, vindt Kila. "Met dit spelersmateriaal horen we bij de eerste negen te eindigen. Ik vind dat Fraser het gewoon niet goed doet. Het is rot dat ik dit moet zeggen, maar hij staat ver onder zijn kunnen. Daar ben ik niet tevreden over en ik hou Fraser hiervoor verantwoordelijk", stelt de geboren Hagenaar. "Hij moet zorgen dat hij bij de eerste negen eindigt, anders heeft hij gewoon gefaald. Ik ben er nu misschien cru in, maar ik vind dat zo. Ik vind dat wij een selectie hebben die goed genoeg is."

Kila, die zelf ruim 250 duels voor ADO speelde, is het ook niet eens met het trainingsprogramma van Fraser. "Zondag hebben ze gevoetbald. Dan zijn ze maandag niet naar buiten geweest, hebben ze krachttraining gedaan. Dinsdag één training, woensdag weer een rustdag. Donderdag één keer getraind en vrijdagavond weer een wedstrijd. Twee trainingen, ik snap dat niet. Je ziet ook vaak dat we in de laatste fase tekortkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen