Te Vrede baalt van zeperd en hoopt dat De Haan blijft

6 december 2015, 10:02

Twee doelpunten maken tegen Ajax is alleraardigst, maar als je met 5-2 verliest kijk je toch met weinig positieve gevoelens terug op het duel. Het overkwam Mitchell te Vrede, die de laatste tijd aardig productief is voor sc Heerenveen. Zijn scoringsdrift is echter weinig waard als het een gatenkaas is in de defensie. Daar baalt Te Vrede dan ook van.

Het 5-2 verlies in de Amsterdam ArenA dreunt na bij Te Vrede, die weinig vrolijk was na de wedstrijd. "Het is nu in de emotie niet verstandig er iets over te zeggen, maar het is duidelijk dat hier over gesproken moest worden", zegt de spits. "Voor de eerste goal kunnen we Ajax de complimenten geven, maar bij de 2-0 en 3-0 gaan we in de fout. Het was net alsof er niemand stond, daar moeten we aan werken", weet de oud-Feyenoorder.

Te Vrede stelt dat Foppe de Haan zijn woede in de rust aardig kon verbergen, maar dat de ervaren coach de spelers wel wakker schudde. "Hij gaf aan dat we moesten doen om te voorkomen dat het een hele grote uitslag zou worden. Maak er wat van en steun elkaar zei hij", aldus Te Vrede, die volgens de clubwebsite liet weten dat hij hoopt dat De Haan tot en met het einde van het seizoen zal blijven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen