Dijkhuizen tevreden over progressie bij NAC Breda

6 december 2015, 12:57

Na het ontslag van Robert Maaskant en de komst van zijn opvolger Marinus Dijkhuizen lijkt NAC Breda de smaak steeds beter te pakken te krijgen in de Jupiler League, waar het momenteel op de zesde plaats staat en volop meedoet in de strijd om de tweede periodetitel. Dijkhuizen is tevreden over de ontwikkelingen in het Rat Verlegh Stadion.

"De periodetitel is een mooie bijkomstigheid, maar we zijn vooral bezig hoe we zo consistent mogelijk kunnen voetballen. Dat hebben we nog niet laten zien en er komt nu een verraderlijke uitwedstrijd aan. Daar moet onze focus liggen", zegt Dijkhuizen op het digitale thuis van de club uit Breda. Komende maandag speelt NAC de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Bij een zege komen de Brabanders op een gedeelde derde plaats te staan.

Dijkhuizen vertrouwt op een goede afloop van het duel in Eindhoven. "Er is scherp getraind en je merkt dat we in een aantal zaken steeds scherper worden. Communicatie en coaching in het veld is er erg op vooruit gegaan, met die kleine verbeterpunten maken we zichtbaar vorderingen", besluit de keuzeheer van NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen