WKE verzuimt uit te lopen in topklasse zondag

6 december 2015 – WKE heeft zondagmiddag nagelaten om verdere afstand te nemen van de meest nabije achtervolgers in de topklasse zondag. De lijstaanvoerder uit Emmen, die eerder deze week de samenwerking met coach Paul Weerman verlengde, kwam op Sportpark Grote Geert niet voorbij Magreb '90. De Utrechtse middenmoter hield de koploper knap op 3-3.

WKE verzuimt uit te lopen in topklasse zondag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De averij heeft niet echt vervelende consequenties voor WKE, aangezien de concurrentie ook niet wist te winnen. Nummer twee De Treffers kwam tegen de Koninklijke HFC niet verder dan de brilstand, het als derde genoteerde AFC ging zelfs met 2-0 onderuit bij Hercules. JVC Cuijk en UNA, de nummers vier en vijf, wonnen wel van respectievelijk VVSB (0-1) en SWZ BOSO Sneek (6-0).

Sneek is nu de rode lantaarndrager in de topklasse zondag. Het heeft twee punten achterstand op HBS, dat met 4-2 van HSC'21 won.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd