Eén duel schorsing dreigt voor Van den Brom en Brood

7 december 2015, 16:21   Bijgewerkt: 7 december 2015, 17:38

De aanklager betaald voetbal wil AZ-trainer John van den Brom voor één wedstrijd schorsen, zo maakt de KNVB bekend. Dit omdat de oefenmeester tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag beledigende taal richting de scheidsrechter gebruikt zou hebben. Ook Ruud Brood, assistent-trainer van PSV, moet vrezen voor een schorsing van één wedstrijd.

Van den Brom werd vrijdag tijdens AZ - ADO Den Haag weggestuurd door arbiter Björn Kuipers. In het schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing is rekening gehouden met een eerdere waarschuwing, zo meldt de KNVB. Als Van den Brom de schorsing accepteert, dan zit hij komende zondag tijdens het uitduel met PEC Zwolle niet op de bank bij de Alkmaarders.

Ruud Brood, assistent-trainer van PSV, moet ook vrezen voor een schorsing van één wedstrijd. Vanwege het beledigen van de arbitrage tijdens het duel met Vitesse werd hij naar de tribune gestuurd. Henri van Amelsfort, verzorger van Willem II, hangt eveneens een uitsluiting van één duel boven het hoofd. Hij had tijdens de wedstrijd tegen SC Cambuur veelvuldig kritiek op de scheidsrechters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen