Marsman weer basisklant: "Twente had mij nodig"

7 december 2015, 21:20

Nick Marsman is na een periode van afwezigheid terug onder de lat van FC Twente. De keeper begon zaterdag weer in de basis bij de Tukkers, tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior. De sluitpost is dolblij met zijn nieuwe kans want hij was helemaal klaar met bankzitten.

Marsman doet zijn verhaal in TC Tubantia. "Op de bank zitten of spelen zijn twee verschillende werelden. Op de bank ben je anoniem, je kijkt toe en je kunt weinig doen. Je ziet dat de ploeg het moeilijk heeft. Vijf keer verliezen, is zwaar. Ja, daar ben ik ook wel van geschrokken. De ploeg had het de afgelopen weken zo moeilijk. Ik voelde me verantwoordelijk, wilde me laten gelden en helpen. Ook al stond ik ernaast en keepte Joël Drommel, ik ben wel een van de meest ervaren spelers van dit team. Ik was er als jonge speler al bij toen FC Twente in 2010 landskampioen werd, heb al veel gezien en meegemaakt."

Her verraste Marsman niet dat hij mocht keepen tegen Excelsior. "De laatste weken voelde ik dat het eraan zat te komen. Joël was goed begonnen, maar kreeg het zwaar. En nadat ik een tijdje vooral met mezelf was bezig geweest, keek ik weer om me heen. Dit team heeft mij nodig, dacht ik. En als ik dan niet speel, kan ik mijn bijdrage tijdens de training en in de kleedkamer leveren. Het werd gewaardeerd dat ik initiatief nam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen