Bizot krijgt kans bij Genk: "Lange en moeilijke opgave"

Ger
8 december 2015, 11:29

Marco Bizot moest anderhalf jaar wachten, maar nu lijkt hij eindelijk eerste doelman te zijn bij Racing Genk. De oud-Ajacied, die in de zomer van 2014 overkwam van FC Groningen, verscheen afgelopen weekend weer eens onder de lat in het duel met Anderlecht.

Bizot kreeg kort na zijn transfer nog wel speeltijd bij Genk, maar na een blunder tegen KV Kortrijk verdween hij definitief uit de ploeg. "De foutenmarge is zo klein. Als je twee keer de mist ingaat, wordt je kop eraf gehakt. Je kan redding na redding verrichten, maar die ene fout zal altijd extra worden benadrukt", zegt Bizot in Het Laatste Nieuws. "Met wat ik nu weet, denk ik niet dat ik nog voor Genk zou kiezen. Ik kende de naam László Köteles (zijn concurrent, red.) wel, maar de reputatie en status die hij hier had opgebouwd, daar was ik me niet van bewust. Het is een lange en moeilijke opgave om iemand die zo geliefd is te passeren."

"Ik hoop dat mijn verhaal bij Genk nu kan beginnen. Al heb je natuurlijk nooit zekerheid. In de zomer mocht ik nog vertrekken, nu ben ik de eerste keeper. Zo snel kan het gaan, in beide richtingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen