Rojo gaat onder het mes door schouderproblemen

9 december 2015, 16:52

Marcos Rojo wordt operatief geholpen aan de problemen met zijn schouder. De Argentijnse verdediger van Manchester United ontwrichtte het gewricht afgelopen week op de training en wegens aanhoudende problemen is besloten om tot een operatie over te gaan.

Het is min of meer een voorzorgsmaatregelen voor Rojo, aangezien de 25-jarige Argentijn vorig jaar dezelfde blessure opliep in de derby tegen Manchester City. Hij ging toen niet onder het mes, waardoor hij vier weken buitenspel stond. Hoewel nu nog niet duidelijk is hoe lang hij dit keer niet inzetbaar zal zijn, is de verwachting dat de herstelperiode weer een maandje zal zijn.

Het kan er ook nog wel bij voor manager Louis van Gaal, die dinsdagavond met zijn ploeg door een 3-2 verlies tegen VfL Wolfsburg naast Champions League-overwintering greep. De spoeling is zéér dun in zijn defensie, aangezien Chris Smalling, Matteo Darmian, Luke Shaw en Phil Jones ook in de lappenmand zitten. Dat geldt overigens ook voor middenvelders Ander Herrera en Morgan Schneiderlin en aanvaller Wayne Rooney.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen