Verhaegh geniet: "Dit is natuurlijk sensationeel"

11 december 2015, 10:47

FC Augsburg stond voor een schier onmogelijke opgave in de Europa League, maar wist zich toch op miraculeuze wijze te kwalificeren voor de knock-outfase. De Duitse club won donderdagavond met 1-3 bij Partizan Belgrado en wist zodoende als Europese debutant door te stomen naar de volgende ronde. De Nederlandse aanvoerder Paul Verhaegh, die de 1-2 voor zijn rekening nam, is uitzinnig van vreugde.

Raul Bobadilla maakte onder toeziend oog van 25.000 toeschouwers in de 89ste minuut de beslissende treffer voor Augsburg. "Verder gaan was alles dat telde. Dit is natuurlijk sensationeel. We zijn er wel altijd in geloven", zegt Verhaegh na de verrassende en knappe prestatie van de Duitse club. "We kunnen hier even van genieten", aldus de rechtsback, die zondag met Augsburg de thuiswedstrijd tegen Schalke 04 speelt.

Ook coach Markus Weinzierl geniet flink van het Europese succes. "We lopen over van vreugde", zegt hij. "Dit een beloning voor het geweldige werk dat we verricht hebben. Een groot compliment aan mijn team."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen