Fraser: "We mogen nu kritisch zijn op de aanvallers"

11 december 2015, 13:24

Na een knappe 0-1 overwinning bij AZ verlegt ADO Den Haag de focus naar het duel met Willem II, dat de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop is. Coach Henk Fraser was eerder in het seizoen vaak kritisch richting zijn verdedigers, maar in deze fase is hij wel tevreden over de defensie. Nu moeten de aanvallers het ontgelden in de Residentiestad.

"Daar waar ik voorgaande wedstrijden kritisch was op de verdedigers, mogen we nu kritisch zijn op de aanvallers", zegt Fraser bij ADO TV. "Ik denk dat we tegen AZ voor rust op z'n minst 0-2, maar eigenlijk 0-3 voor hadden moeten staan. We waren de terechte winnaar, maar hadden er wel meer uit kunnen halen", vindt de kritische oefenmeester.

Tegen Willem II kan ADO zich geen concentratieverlies veroorloven, denkt Fraser. "Jurgen Streppel is een trainer die zijn ploeg heel graag wil laten voetballen en zeker aanvallend denkt, dus dat is mooi om te zien. Voor ons is Willem II een lastige ploeg om te bespelen", vindt de ADO-trainer, die niet content is met het puntenaantal van zijn ploeg. "Tegen alle tegenstanders waar we ons mee kunnen meten op dit moment hebben we te veel punten laten liggen. We moeten er alles aan doen om dat deze wedstrijd te voorkomen. Zeker nu zij in de winning-mood zijn zal dat een iets grotere uitdaging zijn."

Fraser lijkt de geblesseerde Mike Havenaar te vervangen voor Giovanni Korte. "Ik ben er nog niet helemaal uit, maar dat is de meest logische vervanger", stelt de coach, die geen beroep kan doen op Mathias Gehrt, Tyrone Ebuehi en Dylan Nieuwenhuijs.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen