Mahi en Linssen twijfelgevallen bij FC Groningen

Ger
11 december 2015, 16:56

Trainer Erwin van de Looi moet het zondag tegen Feyenoord mogelijk stellen zonder Mimoun Mahi en Bryan Linssen. Beide aanvallers dreigen het thuisduel te missen wegens blessureleed. Mahi ontbrak donderdag al in de Europa League tegen Braga vanwege een bovenbeenblessure. Linssen (foto) liep tegen de Portugezen een pijnlijke enkel op.

Rasmus Lindgren en Dino Islamovic verblijven ook nog in de lappenmand. Daarnaast is Tom Hiariej nog altijd niet wedstrijdfit. Van de Looi heeft goede hoop dat Michael de Leeuw, die in het duel met Braga als invaller op het veld verscheen, tegen Feyenoord een grotere rol voor zijn rekening kan nemen. "Hij heeft vandaag volledig getraind en zelfs wat extra's gedaan. We gaan bekijken hoe zijn lichaam reageert", zegt Van de Looi op de website van de noorderlingen.

De coach kijkt uit naar de wedstrijd tegen de huidige nummer twee van de Eredivisie. "We willen ons graag meten met de besten en spelen onder de hoogste weerstand. Daar is komende zondag ook weer een voorbeeld van. We hebben al laten zien dat we in staat zijn een wedstrijd eruit te slepen en achterin nog maar weinig weg te geven. Ik denk dat we ons er aardig doorheen geslagen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen