Dijkhuizen: "Deze nederlaag is moeilijk te accepteren"

Ger
11 december 2015, 23:11

NAC Breda heeft de tweede periodetitel in de Jupiler League aan Sparta moeten laten. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen had aan een puntje tegen Go Ahead Eagles genoeg om zich te verzekeren van de eerste plek, maar ging in het volgepakte Rat Verlegh Stadion met 0-1 onderuit. Leon de Kogel kroonde zich in de tweede helft tot matchwinner.

"Ongelooflijk dat we hebben verloren, ik geloof het nog steeds niet", baalt Dijkhuizen op de website van NAC. "De eerste helft was de beste helft onder mijn leiding. We zetten snel druk, waren goed in de duels. Na de 0-1 waren we het even kwijt, maar we herpakten ons snel. Lat, paal, bal van de lijn, afgekeurde goal. Dat is vervelend, maar ook het mooie van voetbal. Aan de ene kant ben ik trots op mijn ploeg, want ze hebben er alles aan gedaan. We misten echter de finesse."

"Ik ben ook trots op het publiek vanwege de steun", verwijst Dijkhuizen naar de 17.800 toeschouwers, waarmee NAC het bezoekersrecord van de Jupiler League wist te verbreken. "We gaan steeds beter spelen, daar ben ik blij om. Deze nederlaag is moeilijk te accepteren, maar het zal wel moeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen