Inter wint ruim en kan ontspannen kijken naar 'Super Sunday'

12 december 2015, 22:51

Internazionale kan zondag ontspannen voor de televisie gaan zitten. De ploeg van trainer Roberto Mancini boekte zaterdag een dikke zege in de uitwedstrijd tegen Udinese (0-4) en behoudt daarmee de koppositie in de Serie A.

Inter gaat met 36 punten uit zestien duels aan kop in de Italiaanse competitie. Voor zondag staan er onderlinge duels tussen de vier achtervolgers op het menu. Nummer twee Fiorentina (32 punten) gaat op visite bij Juventus, dat met 27 punten vijfde staat. Nummers drie Napoli (31 punten) en vier AS Roma (28 punten) staan tegenover elkaar in Napels.

Internazionale won dit seizoen al acht keer met 1-0 in de Serie A, maar deed het tegen Udinese eens niet rustig aan. Binnen 31 minuten leidde het al met 0-2. Aan de 0-1 van Mauro Icardi in de 23ste minuut ging geklungel in de Udinese-defensie vooraf. Maurizio Domizzi ging onderuit na een matige pass terug van Bruno Fernandes, waarna Icardi een vrije doortocht naar de 0-1 had. Ook bij de 0-2 van Stevan Jovetic, acht minuten later, ging Domizzi in de fout.

In de laatste zeven minuten van de wedstrijd liep Inter uit naar een 0-4 zege. Ook bij de 0-3 leverde Udinese achterin prutswerk, ditmaal kon Icardi scoren na een dramatische bal van Francesco Lodi. De 0-4 van Marcelo Brozovic was een schitterend schot vanaf de rand van het penaltygebied.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen