De Leeuw ziet het wel: "Ik houd alle opties open"

13 december 2015, 17:32

Michael de Leeuw liet zondagmiddag weer eens zien dat hij goud waard is voor FC Groningen. De aanvaller nam de openingstreffer voor zijn rekening in het 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord. Na afloop van het duel kreeg het goudhaantje veel vragen over zijn persoonlijke voetbaltoekomst. "Ik houd alle opties open", sprak hij tegen de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl.

Het contract van De Leeuw in de Euroborg loopt komende zomer af en manager technische zaken Peter Jeltema van Groningen zei deze week dat de club niet zou dwarsliggen bij een vertrekwens van De Leeuw. "Ik houd alle opties open, of het nou om Nederland of het buitenland gaat. Ik zie wel wat er voorbij komt", stelt de 29-jarige aanvaller.

De Leeuw maakte in 101 wedstrijden maar liefst 41 doelpunten en zou met zijn doelpuntproductie een aantrekkelijke speler kunnen zijn voor grotere clubs. "Er zijn genoeg droomclubs, maar het is nog maar de vraag of die zullen aankloppen. Als je realistisch bent weet je dat een transfer naar droomclubs als Arsenal en Barcelona niet gaat gebeuren", knipoogt de oud-speler van SC Veendam en De Graafschap.

Ondertussen is de Facebook-pagina 'Michael de Leeuw moet blijven' weer springlevend. Deze werd anderhalf jaar geleden gelanceerd en is nu weer volop actief. "Het is altijd mooi als de supporters zo'n actie op touwen zetten", stelt De Leeuw, die een glimlach op zijn gezicht kreeg toen hij hoorde dat de pagina richting de 4.500 'likes' gaat. "Dat is ook mooi om te horen. Het is altijd mooi als je gewaardeerd wordt."

[photo,94387,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen