Fer zit goed bij QPR: "Maar je weet het nooit"

14 december 2015, 09:10

Het behoort tot de mogelijkheden dat Leroy Fer in de winterstop op huurbasis zal terugkeren naar Feyenoord. De 25-jarige middenvelder sluit een rentree in Rotterdam-Zuid niet uit, al voelt hij zich goed in Engeland. Momenteel speelt hij nog voor Queens Park Rangers, waar Jimmy Floyd Hasselbaink onlangs werd aangesteld als nieuwe manager.

Met QPR komt Fer uit in het Championship, waardoor een tijdelijke overstap naar De Kuip geen stap achteruit is voor het krachtmens. "Feyenoord is gewoon een grote club in Nederland. Maar ik zit hier lekker op mijn plek", laat Fer optekenen in het Algemeen Dagblad. "Mijn zaakwaarnemer heeft me geïnformeerd over de interesse", aldus de Oranje-international.

In januari gaat de transfermarkt weer open. Pas dan gaat Fer nadenken over een vertrek op huurbasis. "Ik heb aangegeven dat ik hier goed zit. Wat er eventueel gebeurt, is voor later", stelt Fer. Met QPR staat hij momenteel op een teleurstellende dertiende plaats, maar onder Hasselbaink hoopt de ploeg de weg omhoog weer te vinden. "Ik werk nu een week met hem. Het is heel fijn. Sinds zijn komst denk ik alleen: ik wil hier blijven. Maar je weet het nooit. In het voetbal kunnen de dingen ineens heel snel gaan."

Fer staat nog tot medio 2017 onder contract op Loftus Road.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen