Real Madrid geeft niet thuis: "Moeilijk te verklaren"

14 december 2015, 10:10

Real Madrid bewees zichzelf zondagavond een zeer slechte dienst in de Spaanse titelstrijd, door met 1-0 te verliezen bij Villarreal. De achterstand op koplopers FC Barcelona en Atlético Madrid is door het verlies in Estadio El Madrigal vijf punten geworden. Coach Rafael Benitez vond vooral de eerste helft het aanzien niet waard.

"Het is moeilijk om onze slechte eerste helft te verklaren. We deden het niet goed. In de tweede helft was het anders, al ontbrak het aan precisie", aldus de trainer van Real Madrid. Barça kwam in het eigen Camp Nou niet verder dan 2-2 tegen Deportivo La Coruña, maar liep dus wel uit op de Madrileense rivaal. "Iedereen kan punten verliezen tegen iedereen", zegt Benitez. "Helaas heeft onze eerste helft ons drie punten gekost."

Pepe vond dat het mentaal niet goed zat bij Real Madrid. "We waren niet gefocust vanaf het begin. We wisten op voorhand al dat Villarreal het ons lastig zou maken. Dan moet je met meer vastberadenheid en scherpte starten. We moeten dit repareren en goed met elkaar praten", vindt de Portugese verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen