PSV'ers maken borst nat: "Maar zeker niet kansloos"

14 december 2015, 12:41

Bij PSV wordt met tevredenheid gereageerd op het feit dat Atlético Madrid uit de koker is gekomen als tegenstander in de achtste finales van de Champions League. De Eindhovenaren beseffen dat de Spaanse club een grootmacht is in het hedendaagse voetbal, maar denken ook dat er wel wat te halen valt tegen de Madrilenen.

"Een heel mooi affiche en we zijn zeker niet kansloos, we gaan er gewoon voor", zegt Jorrit Hendrix in een eerste reactie. "Het had erger gekund, je had nog grotere tegenstanders kunnen loten. We kunnen wel tevreden zijn", vindt de controlerende middenvelder van PSV.

Ook Jeffrey Bruma is wel content met de loting. "We hebben natuurlijk een topclub geloot. Maar dat waren ze allemaal. Misschien is dit wel de meest gunstigste", denkt de verdediger. "De spelers van Atlético gaan echt voor elkaar door het vuur, maar we hebben laten zien dat we kunnen stunten", doelt Bruma op de duels met VfL Wolfsburg, Manchester United en CSKA Moskou.

Davy Pröpper, de maker van de beslissende 2-1 tegen CSKA, spreekt alvast van een 'mooie wedstrijd': "We zullen op ons best moeten zijn om kans te maken", weet de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen