"Onder Van Gaal maar één procent kans op speeltijd"

15 december 2015, 19:42

De overstap naar Bayer Leverkusen heeft Javier Hernández zeer goed gedaan. De Mexicaanse spits zou bij Manchester United niet aan de bak komen onder manager Louis van Gaal, maar komt in de Duitse Bundesliga volledig tot bloei. Met zeventien doelpunten in twintig optredens doet hij het uitstekend.

Hernández, ook wel 'Chicharito' genoemd, zegt in de Spaanse tv-show Fiebre Maldini dat hij geen andere optie had dan een vertrek bij Man United. "Van Gaal zei dat ik maar één procent kans op speeltijd had. Ik had zelf niet de intentie om weg te gaan, maar ik wilde weel meer aan spelen toekomen. Toen Van Gaal zei dat hij de voorkeur gaf aan andere spitsen, moest ik gaan nadenken bij een aanbieding van een andere club."

Vorig seizoen werd Chicharito uitgeleend aan Real Madrid. "Toen keerde ik met goede moed terug naar Manchester, maar na het gesprek met Van Gaal werd duidelijk dat ik alleen magie kon gebruiken om te spelen", aldus de Mexicaanse international. "Bij Leverkusen heb ik veel zelfvertrouwen sinds dag één."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen