Mulder: "Zelfs met tien beter dan de elf van Roda"

15 december 2015, 23:12

Erwin Mulder heeft flink de pest in de uitschakeling in het toernooi om de KNVB Beker. De doelman van sc Heerenveen ging dinsdagavond met 3-1 onderuit bij Roda JC en sprak na afloop van een onnodig verlies. "Zelfs met tien man waren we beter dan de elf van Roda. De meest gelukkige heeft gewonnen", vindt Mulder.

"Dit is frustrerend", zo citeert de clubwebsite de woorden van Mulder bij FOX Sports. "Als je ziet hoe we in de eerste helft beide goals weggeven, dat mag gewoon niet gebeuren", aldus de keeper, die Joey van den Berg rood zag krijgen na een overtreding op Tom van Hyfte. "Ik had het idee dat Joey hem niet raakte, maar als dat wel het geval was, dan moet je inderdaad rood geven."

Vanuit een verslagen positie knokte Heerenveen zich nog terug naar 2-1, maar het werd uiteindelijk 3-1 voor Roda JC. "We hebben het anders neergezet, waren beter en hadden ook de betere kansen. Dat de 3-1 dan nog valt is logisch. Wij moesten alles op alles zetten om de 2-2 te maken en gaven veel ruimte weg, dan kan ie een keer vallen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen