Cocu na gesprek: "Remko beseft dat hij te ver is gegaan"

17 december 2015, 12:28

De kou is weer uit de lucht tussen Remko Pasveer en PSV-coach Phillip Cocu. De doelman haalde zich woensdag de woede van zijn team op de hals door linea recta uit het Polman Stadion te vertrekken, nadat hij met een rode kaart van het veld gestuurd was. Hij moest een ochtend na de wedstrijd op het matje komen in Eindhoven.

Cocu stelt op de website van PSV dat Pasveer de clubafspraken geschonden heeft door op eigen houtje, en nog voor het einde van de wedstrijd, het stadion te verlaten. "Daar heb ik Remko vanzelfsprekend deze ochtend op aangesproken. Zoiets keuren wij niet goed, maar dat wil niet zeggen dat we ons niet in zijn situatie kunnen verplaatsen. Er was sprake van extreme teleurstelling. Remko keept bij ons in het bekertoernooi, we speelden tegen de club waar hij iedereen kent, omdat hij er heel lang heeft gespeeld en dan overkomt hem dit, zeer ongelukkig." De coach van de regerend landskampioen zet meteen een punt achter de opmerkelijke situatie. "Remko beseft dat hij te ver is gegaan en dat hij niet op de juiste manier heeft gereageerd. Daarmee is voor ons de kous af."

Een reactie van de doelman zelf blijft uit. "Remko Pasveer zelf voelt geen behoefte om op het voorval in te gaan en verkiest de luwte", staat te lezen in het statement op de website van de Eindhovense formatie.

Ondanks de rode kaart voor Pasveer won PSV de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo met 2-3.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen