PEC Zwolle geeft middenvelder Dekker nieuw contract

18 december 2015, 17:08

Rick Dekker heeft zijn aflopende contract bij PEC Zwolle met twee jaar verlengd. De 20-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2018 vast in het IJsseldelta Stadion. In de nieuwe verbintenis is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

"Uit het nieuwe contract spreekt veel waardering en vertrouwen, dat is voor mij belangrijk", reageert Dekker op de clubwebsite. "Ook kom ik hier in Zwolle aan veel speelminuten toe, wat mooi is voor mijn ontwikkeling als voetballer. Het doet me dan ook goed, dat ik langer aan deze mooie club verbonden blijf." Dekker speelde dit seizoen tot dusver twaalf wedstrijden voor PEC Zwolle.

Technisch directeur Gerard Nijkamp vult aan: "De club heeft er bewust voor gekozen om de optie in Rick zijn huidige contract niet te lichten. In plaats daarvan hebben we hem een nieuw, sterk verbeterd contract aangeboden. Zie het als een beloning voor zijn goede spel en de snelle ontwikkeling die hij hier als voetballer doormaakt.  Voor  PEC Zwolle is het mooi dat spelers zoals Rick zich voor langere tijd aan de club willen verbinden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen