Stegeman na zege op Groningen: "Onszelf beloond"

Jw
20 december 2015, 09:45

Heracles Almelo kan in de winterstop de tijd nemen om terug te kijken op een geweldig jaar. Bovendien sloten de Tukkers de eerste seizoenshelft ook nog eens af met een zege op FC Groningen, dat gezien de stand op de ranglijst een concurrent kan worden genoemd. Trainer John Stegeman was na afloop dan ook terecht complimenteus over zijn ploeg.

"Deze zege hadden we niet nodig om euforisch het jaar uit te gaan, maar het is wel heel welkom", concludeerde de nuchtere Stegeman bij de NOS. "We belonen onszelf wel. Ondanks alle mutaties hebben we gelukkig wel met een zege afgesloten. Dat is mooi."

"Het was vanavond niet hoogstaand, maar we hebben wel verdiend gewonnen. Ik wil de jongens van vanavond daarom ook een groot compliment maken, we moesten namelijk door omstandigheden heel wat aanpassen", aldus Stegeman, die experimenteerde met het duo Gino Bosz en Darijo Vujicevic in de verdediging. "Zij zijn veel meer voetballers, maar ze hebben het uitstekend gedaan."

In de spitspositie stond niet zoals gebruikelijk Wout Weghorst, maar Paul Gladon. De vervanger maakte direct een doelpunt, de belangrijke 1-1. "Wij streven voorin een bepaalde manier van storen na. Ik vond het vanavond tijd voor een ander", aldus Stegeman, die echter ook zal weten dat Weghorst bezig is met een transfer naar een buitenlandse club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen