Juventus zet opmars voort met zevende zege op rij

Jw
20 december 2015, 14:39   Bijgewerkt: 20 december 2015, 14:47

De opmars van Juventus in Italië is vooralsnog niet te stuiten. De regerend landskampioen veroverde zondagmiddag met een zevende overwinning op rij de tweede plaats in de Serie A. Laagvlieger Carpi werd met 3-2 verslagen. Mario Mandzukic was met twee treffers van doorslaggevende waarde.

Juventus begint met een goed gevoel aan de winterstop. De Oude Dame uit Turijn is de afgelopen vier jaren oppermachtig in Italië, maar begon dramatisch aan het huidige seizoen. Vanuit de grijze middenmoot heeft de ploeg van trainer Massimiliano Allegri de aansluiting met de top echter weer helemaal gevonden. 

Het verschil met koploper Internazionale werd verkleind tot drie punten, maar de concurrent uit Milaan komt later vandaag nog wel in actie tegen SS Lazio. Juventus maakte aanvankelijk een valste start op bezoek bij Carpi. Marco Borriello, de geslepen oud-spits van onder meer Juve, opende de score. Mandzukic herstelde de schade door te profiteren van een klutssituatie voor het doel van Carpi, de nummer 19 van de Serie A. De Kroatische goalgetter was vlak voor de rust opnieuw trefzeker. Hij kopte op aangeven van linksback Patrice Evra raak. 

De begeerde Paul Pogba maakte er vervolgens 1-3 van, waardoor de wedstrijd was beslist. Laat in de wedstrijd zorgde Leonardo Bonucci met een eigen doelpunt nog wel voor enige spanning, maar Juventus wankelde eigenlijk geen moment.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen