Slagvaardig ADO ruim voorbij aan machteloos sc Heerenveen

Jw
20 december 2015, 16:36   Bijgewerkt: 20 december 2015, 16:47

ADO Den Haag heeft de laatste wedstrijd van 2015 gewonnen. In het Abe Lenstra Stadion versloegen de Hagenezen een zoekend en machteloos sc Heerenveen met 0-4. Aaron Meijers, Danny Bakker, Tommie Beugelsdijk en Kevin Jansen verzorgden de doelpunten voor ADO, dat klom naar de tiende plaats en de Friezen op doelsaldo passeert (-1 om -7).

kerst, kerstman

kerst, kerstman

Ook toen Henk Veerman als extra man werd gebracht, lukte het Heerenveen niet om één uitgespeelde aanval te creëren. Verder dan een kopbal van Otigba uit een corner die van de lijn werd gehaald door Meijers, kwam het niet. Mitchell te Vrede had wel kunnen scoren, maar volledig in het wedstrijdbeeld van Heerenveen schoot hij uit de draai voor open doel ruim naast, nadat doelman Hansen de bal was kwijtgeraakt.

Simpel leunde ADO achterover, wachtend op de volgende fout bij de Friezen. Bij de 0-3 had ADO niet echt een misser bij Heerenveen nodig, Tommie Beugelsdijk ramde de bal van dichtbij in de lange hoek. Eerst werd een kopbal van Wormgoor nog van de lijn gehaald, waarna Beugelsdijk ontving, zijn mannetje knap uitspeelde en keihard raak schoot. Natuurlijk vierde hij dat op z'n Beugeldijks.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen