Goal Denswil niets waard, Oostende ruim langs Standard

20 december 2015, 20:14

Ondanks een doelpunt van Stefano Denswil is Club Brugge zondag kansloos onderuit gegaan in de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. De equipe van coach Michel Preud'homme verloor in het eigen Jan Breydel Stadion met 1-4 van de Brusselse rivaal.

Denswil kwam in de 58ste minuut op het scoreformulier. De Nederlandse verdediger, afgelopen winter overgenomen van Ajax, scoorde op aangeven van Björn Engels en tekende daarmee voor zijn eerste doelpunt in de Belgische Pro League. De goal van Denswil was de aansluitingstreffer. Door doelpunten van Stefano Okaka en Dennis Praet leidde Anderlecht bij rust al met 0-2. Door toedoen van Matias Suarez (penalty) en Praet wonnen de bezoekers uiteindelijk met 1-4. Net als Denswil speelde Ruud Vormer de volledige wedstrijd bij Club Brugge.

Ook KV Oostende boekte een 4-1 overwinning in een topper. De Kustboys wonnen thuis van Standard Luik en stuitten daarmee de opmars van de Waalse ploeg. Knowlegde Musona (2), Franck Berrier en Fernando Canesin scoorden voor Oostende, Martin Milec maakte tussendoor gelijk namens Standard. Les Rouches, eerder in het seizoen nog hekkensluiter, waren in de afgelopen zes wedstrijden ongeslagen gebleven. Met 25 punten staan ze zevende in de Pro League.

Anderlecht en Club Brugge delen met 37 punten de derde plaats, maar de Brusselse club heeft nog een wedstrijd tegoed. Oostende is met één punt meer de nummer twee. Koploper KAA Gent heeft veertig punten en speelt later op de avond nog thuis tegen KV Kortrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen