Saymak blijft bij PEC Zwolle: "Wilde niet gratis weg"

21 december 2015, 18:26

Mustafa Saymak blijft onder contract staan bij PEC Zwolle. De technische middenvelder, die momenteel herstellende is van een zware kniekwestuur, heeft in Zwolle een nieuwe verbintenis gesigneerd. Hij ligt daardoor nu tot 2018 vast. Dat maakt de middenvelder, die dit seizoen niet meer in actie komt, zelf bekend bij FOX Sports.

Het oude contract van Saymak (22) liep komende zomer af, waardoor hij zijn laatste duel voor de club al gespeeld had kunnen hebben. Door het nieuwe contract is dat dus niet het geval. "Ik ben uiteraard heel blij met deze contractverlenging", zegt de jeugdexponent tegen FOX Sports. "Er spreekt veel vertrouwen uit. Ik heb altijd gezegd dat ik PEC Zwolle niet gratis wilde verlaten, want ik heb ontzettend veel aan deze club te danken. Mijn intentie was altijd om er samen uit te komen en dat is gelukt."

Volgens Saymak verloopt het herstel van zijn kruisbandblessure voorspoedig. "Vandaag heb ik voor het eerst weer op doel geschoten en daar heb ik geen reactie op gehad. Het zou mooi zijn als ik eind februari, begin maart weer aan kan sluiten bij de groep."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen