"Men dacht dat ik nooit meer voor ADO zou spelen"

21 december 2015, 22:25   Bijgewerkt: 21 december 2015, 22:41

De rol van Timothy Derijck bij ADO Den Haag leek uitgespeeld, maar de Belg heeft zich als verdedigende middenvelder in de basis geknokt bij de club uit de Hofstad. De oud-speler van Feyenoord is blij met zijn opmars en constateert dat hij criticasters de mond heeft gesnoerd.

De 28-jarige verdediger keerde in de zomer van 2014 terug bij ADO. Hij kende een lastige beginfase van zijn tweede periode bij de club. "Ik was in het begin niet honderd procent fit. Ik verwachtte te veel van mezelf en vond dat ik er gelijk moest staan", zegt Derijck tegen Omroep West. Hij werd in de derde competitiewedstrijd in de rust werd gewisseld door Henk Fraser. "Journalisten dachten dat ik nooit meer voor ADO zou spelen. Mijn geluk is geweest, dat ik ben blijven door trainen en dat ik de kans heb gekregen om op een andere positie te spelen."

Hij is blij met zijn kans als verdedigende middenvelder. "Het grote verschil is dat je nu als speler iets meer bij het spel bent betrokken", aldus de Belg, wiens contract komende zomer afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen