Pieters over nieuw contract: "Ik vind het geweldig hier"

26 december 2015, 12:05

Wat eerder via De Telegraaf al uitlekte, is nu officieel: Erik Pieters heeft zijn contract bij Stoke City verlengd. De club uit de Engelse Premier League bevestigt via de officiële kanalen dat de Nederlandse linksback zijn handtekening gezet heeft onder een contract tot het eind van het seizoen 2019/2020.

Namens de club reageert directeur Tony Scholes verheugd op de nieuwe overeenkomst met Pieters. "Het is voor ons als club heel belangrijk dat spelers zich hier thuis en op hun plek voelen en we zijn enorm blij dat Erik nog voor minimaal vijf jaar aan ons verbonden is." De linksback kwam in de zomer van 2013 over van PSV en is een vaste basisspeler bij de Engelse club. Hij speelde inmiddels 91 officiële wedstrijden voor Stoke. "Ik heb een mooie toekomst hier. Ik vind het geweldig bij deze club en geniet ervan sinds de eerste dag dat ik hier ben. Ik denk dat we de komende jaren alleen maar verder kunnen groeien." Getwijfeld over een nieuw contract heeft hij niet. "Vanaf het eerste gesprek wilde ik alleen maar zo snel mogelijk tot een akkoord komen."

Door zijn prima prestaties bij Stoke werd de 27-jarige Pieters onlangs weer bij de Oranje-selectie gehaald. Vanmiddag (zaterdag) speelt hij met zijn club in de Premier League tegen Manchester United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen