Klopp tevreden: "We hebben nooit onder druk gestaan"

26 december 2015, 21:29

Liverpool kwam in de laatste drie wedstrijden in de Premier League niet verder dan één punt. De ploeg van manager Jürgen Klopp verloor bij Newcastle United en Watford FC en speelde gelijk tegen West Bromwich Albion. Zaterdag, Boxing Day, werd op het eigen Anfield dan eindelijk weer gewonnen. Koploper Leicester City werd met 1-0 verslagen. Klopp is er blij mee.

"Na drie wedstrijden zonder goed resultaat, was vandaag heel belangrijk", aldus Klopp in gesprek met de BBC. "Iedereen kent de kwaliteiten van Leicester en wat we vandaag moesten doen, was simpel voetballen. In de eerste helft speelden we heel goed, maar toen moesten we wisselen."

Klopp doelt op het geblesseerd uitvallen van Divock Origi in de 38ste minuut. De Belg werd vervangen door zijn landgenoot Christian Benteke. "Benteke was nog niet warm, het was voor hem niet gemakkelijk om in de wedstrijd te komen", vervolgt Klopp. Na rust kroonde Benteke zich wel tot matchwinner. "De 1-0 was mooi, de jongens hebben hun kwaliteiten in de kleine ruimte laten zien. Verder zijn we nooit onder druk komen te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen