Sneijder-loos Galatasaray morst wederom punten

27 december 2015, 17:14

Het is nog niet het seizoen van Galatasaray in de Turkse Süper Lig. De geplaagde regerend kampioen kwam vandaag (zondag) niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Kayserispor, de nummer dertien van de competitie.

Galatasaray hunkerde naar een zege om zodoende het jaar nog enigszins positief af te sluiten. De formatie uit Istanbul kwam na een kwartier echter al op achterstand, waardoor het voor een lastige opdracht kwam te staan. In de tweede helft tekende Sinan Gumus nog wel voor de gelijkmaker, maar verder kwam de nummer drie van de ranglijst niet. De bezoekers moesten het overigens doen zonder Wesley Sneijder, die uit voorzorg buiten de wedstrijdselectie werd gelaten. Ook spits Burak Yilmaz was niet van de partij.

Bij Kayserispor speelde oud-Feyenoorder Diego Biseswar 83 minuten mee. Hij werd in de slotfase gewisseld.