Smalling put moed uit gelijkspel tegen Chelsea

30 december 2015, 12:12

Chris Smalling put moed uit het optreden van Manchester United van afgelopen maandag tegen Chelsea. The Red Devils kwamen op het eigen Old Trafford niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de ploeg van manager Guus Hiddink, maar toch hield Smalling een goed gevoel over aan het duel.

"We hebben Chelsea veel problemen bezorgd. Dat is goed, aangezien zij met vier weinig opkomende verdedigers en twee verdedigende middenvelders spelen. Het is positief dat we dan toch deze hoeveelheid kansen hebben kunnen creëren", zegt Smalling op de officiële website van Manchester United. De ploeg van Louis van Gaal wacht al acht officiële wedstrijden op een overwinning en is afgegleden naar de zesde plaats in de Premier League, op negen punten van koploper Arsenal.

Manchester United begint 2016 komende zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Swansea City. "We willen bovenin het klassement meedoen en als je een wedstrijd domineert, dan moet je ook winnen", vervolgt Smalling. "We zullen de positieve punten eruit halen en ervoor zorgen dat we sterker terugkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen