Vazquez weg bij Club Brugge: "Moet aan toekomst denken"

Ger
31 december 2015, 08:29

Victor Vazquez keert na de winterstop niet meer terug bij Club Brugge. De middenvelder is woensdag met zijn gezin vertrokken naar Mexico-Stad. De Spanjaard kan bij Cruz Azul drie keer meer verdienen dan in België. Het wachten is nog op een officiële verklaring van Club Brugge.

"Soms kan je gewoon geen nee zeggen", aldus de 28-jarige Vazquez in Het Laatste Nieuws over de Mexicaanse aanbieding. "Een land met een fantastische temperatuur, waar Spaans gesproken wordt en ik een geweldig salaris krijg. Ik moet aan de toekomst van mijn familie denken. Misschien was het de laatste kans om zoveel te kunnen verdienen."

"Mijn tijd bij Club was voorbij, dat gevoel had ik al in de zomer. Ik was na vier jaar toe aan een nieuwe uitdaging", zegt Vazquez. "Ik besef dat het niveau in Mexico een stuk lager is dan in Europa. Dat is ook de reden waarom ik twijfelde, maar als de dingen die je echt wil niet op je pad komen, moet je soms een andere keuze maken. Als mijn contract bij Cruz Azul afloopt, zal ik 32 zijn. Het ideale moment om terug te keren naar Spanje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen