Koploper Arsenal wint nipt, Leicester City laat kansen liggen

Jw
2 januari 2015, 18:27

Arsenal heeft goede zaken gedaan in de strijd om de koppositie in de Premier League. The Gunners wonnen zelf met 1-0 van Newcastle United, terwijl achtervolger Leicester City twee punten liet liggen tegen AFC Bournemouth (0-0).

Arsenal - Newcastle United (1-0)

Het duurde lang voordat er zaterdagmiddag werd gescoord in het Emirates Stadium. Het was Laurent Koscielny, de Franse centrumverdediger, die in de 72ste minuut de verlossing bracht. Hij profiteerde van het werk van landgenoot Olivier Giroud, die in de lucht een duel had gewonnen en daarmee een kans creëerde.

Leicester City - AFC Bournemouth (0-0)

Leicester City stond voor speelronde 20 in punten gelijk met Arsenal, maar daar is nu een verschil in gekomen. De verrassend presterende ploeg van trainer Claudio Ranieri kreeg tegen Bournemouth wel genoeg kansen op de overwinning, maar in tegenstelling tot veel andere duels dit seizoen werden er grote kansen gemist. Riyad Mahrez, de begeerde Algerijn, miste de beste mogelijkheid. Hij schoot vanaf de strafschopstip tegen doelman Artur Boruc op. Ook Jamie Vardy was nog dicht bij de winnende treffer, maar de makkelijk scorende Engelsman trof de paal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen